Stacaravan huren in Wemeldinge met omheinde tuin

  

Betaling 

Binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging en factuur van de reservering dient u 50% van de huur te betalen en de eindbetaling 2 weken voor aankomst. Bij aankomst op de camping kunt u ons bellen, dan komen wij u ophalen bij de hoofdingang en begeleiden we u naar de stacaravan, daar ontvangt u instructies en worden de sleutels overhandigd van de stacaravan en voor de slagboom.

 

Huurprijs v/d stacaravan is inclusief gas, water en elektriciteit
 
Borg

De borg bedraagt 70,- euro per boeking.

Wanneer bij vertrek de stacaravan correct is achtergelaten wordt de borg binnen 1 week teruggestort

Bij schade en/of niet correct achterlaten van de caravan wordt dit verrekend.

Annuleringskosten

Annulering dient per telefoon of e-mail te geschieden, na ontvangst van de annulering krijgt u van ons een annuleringsbevestiging of annuleringsnota toegestuurd.
 - Bij annulering langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 30% van de huurprijs in rekening gebracht.
- Bij annulering langer dan 2 maanden maar niet langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 50% van    de huurprijs in rekening gebracht.
- Bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 70% van de    huurprijs in rekening gebracht.
-  Bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 90% van de huurprijs    in rekening gebracht.
- Bij annulering op de dag van aankomst of later wordt de volledige huurprijs in rekening gebracht.

 

Wisseldagen

Wij verhuren per week, midweek en soms weekend.

 In het hoogseizoen wordt er alleen per week verhuurd. In het hoogseizoen is de wisseldag op zaterdag.

 De aankomsttijd is tussen 15:00 uur en 16:00 uur, anders altijd even bellen met 06-44526044.

 De dag van vertrek dient u voor 10:00 uur de stacaravan te hebben verlaten.

 

Jongeren

Wij verhuren geen stacaravan aan jongeren onder de 21 jaar, die zonder begeleiding reizen.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, de stacaravan is omheind.

Per hond 5 € per dag.  (max 2 anders in overleg) 
 

Niet roken

Het is niet toegestaan om in de stacaravan te roken.

Stacaravan

De stacaravan is geschikt voor maximaal 4 of 6 personen, voorzien van toilet en douche, warm en koud stromend water, keukeninrichting, TV met DVD speler, WIFI en tuinmeubelen. Op de bedden liggen 1 persoons dekbedden met hoofdkussens. Lakenpakketten kunt u bij ons huren voor 7,- per pakket, het pakket bestaat uit onderlaken, kussensloop en een dekbedovertrek. Bij de stacaravan mag maximaal 1 auto worden geparkeerd, de tweede auto kan worden geparkeerd op de parkeerplaats buiten de slagbomen. De stacaravans staan op camping Linda, Oostelijke Kanaalweg 4, 4424NC te Wemeldinge.

Aansprakelijkheid

Huurder en leden van hurende partij zijn op eigen verantwoordelijkheid in en rondom de stacaravan. De verhuurder is niet aansprakelijk voor (letsel)schade in welke vorm dan ook. De huurder c.q de hoofdbewoner is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen die uit de reservering en het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf, van alle aangemelde personen, als van gasten.